Lena Källman

Swedish Fascia Vibes Terapeut

Telefon: 073-801 06 77

Epost: [email protected]

Adress: Nyland 206, 88291 Långsele

Utbildning/Specialitet:

Utbildad SFV-terapeut för häst och människa med lång erfarenhet av hästar och travsport. Jag är undersköterska i grunden med spec.kompetens på Huntingtons sjukdom. Har länge letat metod för att hjälpa personer med neurologisk diagnos där spänningar, spasticitet och smärta hör till vardagen.

Varför är du terapeut?

Hästar och travsport har varit en hobby så länge jag kan minnas. Startade upp SFV-aktiviteten för att kunna behandla mina egna hästar. Resultaten talar för sig själva, att utöka utbildning och användningsområden blev självklart. Den kunskap som nu finns om Faschia och dess funktion är fantastisk. Löpande forskning fortsätter att visa på betydelsen av att denna behandlingsform är helt rätt. Att ha förmånen att bli SFV-terapeut känns toppen. Det var ett enkelt val!

Vad är ditt löfte till dina kunder?

Löfte till mina kunder är att finnas tillgänglig för att ge den två- och/eller fyrbenta kroppen friskvård som mjukgör och öppnar upp spänningar, i hela kroppen.

Vem vill du ha som kund?

Alla är varmt välkomna! Ibland kan en quick-fix hjälpa, – länge. De stora resultaten, när problemen varat över tid, når man bäst genom gemensamma mål och insatser. Därför uppskattas kunden som ger sig själv / sin häst den tid som krävs för att bli riktigt bra.

Om Lena Källman

Jag behandlar både hästar och människor, och har jobbat med Swedish Fascia Vibes sedan 2018. Utgår från Långsele, i Västernorrlands län.

Jag är undersköterska i grunden med spec.kompetens Huntingtons sjukdom. Har länge letat metod för att hjälpa personer med neurologisk diagnos där spänningar, spasticitet och smärta hör till vardagen. Gläds nu åt att se hur SFV-behandlingen verkligen hjälper. Den kunskap som nu finns om Faschia och dess funktion är fantastisk och inget ”hokus-pokus”. Löpande forskning fortsätter att visa på betydelsen av att denna behandlingsform är helt rätt. Att ha förmånen att bli SFV-terapeut känns toppen. Det var ett enkelt val!

Hästar och travsport har varit en hobby så länge jag kan minnas. Startade upp SFV-aktiviteten för att kunna behandla mina egna hästar. Resultaten talar för sig själva, att utöka utbildning och användningsområden blev självklart.

Löfte till mina kunder är att finnas tillgänglig för att ge den två- och/eller fyrbenta kroppen friskvård som mjukgör och öppnar upp spänningar, i hela kroppen.

Alla är varmt välkomna till mig!

Ibland kan en quick-fix hjälpa, – länge. De stora resultaten, när problemen varat över tid, når man bäst genom gemensamma mål och insatser. Därför uppskattas kunden som ger sig själv / sin häst den tid som krävs för att bli riktigt bra.